About

foto_-25Even wat over de blogger. Mijn naam is Coen Brouwer en ik kan mijzelf zonder verlies aan realiteitszin omschrijven als bewuste levensgenieter. Iedere dag beleef ik met plezier en verbaas mij weer over allerlei dingen die ik tegen kom. Ik zit dan lachend op de fiets of in de auto en vaak vraag ik mijzelf af of ik de enige ben die dit opvalt of dat iedereen dat heeft.

Graag wil ik een impressie geven van alles wat ik hoor, zie en meemaak en het zou mooi zijn als ik daarmee soms een moment van herkenning of verrassing kan creëren . Want waarom doen we de dingen zoals we ze doen?

In deze blog koppel ik zichtbare en minder zichtbare trends en observaties aan de dingen die wij doen en bezig houden in het dagelijks leven, maar ook die ons leven gaan veranderen.

Mijn achtergrond
Alweer bijna 20 jaar geleden heb ik in Rotterdam bedrijfskunde gestudeerd met de afstudeerrichting veranderkunde. Deze verbetergerichtheid heb ik tijdens de start van mijn carrière bij Abn Amro kunnen toepassen in verschillende nationale en internationale functies. Nadat ik verantwoordelijk was als manager van enkele banking en sales teams ben ik betrokken geweest bij een aantal succesvolle integratie projecten (Abn-Fortis). Mijn aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, resultaatgerichtheid en passie voor mensen, relaties en klanten.

Na meerdere transformatie trajecten met MCKinsey en BCG begon ik in 2013 aan een nieuw hoofdstuk, een eigen bedrijf met de passende naam Coenlaude. Ik heb een sterk geloof in ontwikkeling en heb onder andere de opleidingen tot Lean Master Black Belt, geaccrediteerd Individueel en Teamcoach alsook Scrum Master afgerond. Deze mix van kennis en ervaring hebben mij de afgelopen 10 jaren de handvatten en kans gegeven om veel verschillende organisaties in uiteenlopende branches (oa finance, productie, toerisme, woningcorporaties) te begeleiden naar duurzame klantgerichtheid (trainen, coachen, adviseren). Naast diepe kennis over- en ervaring met organisatie ontwikkeling, lean en leiderschap breng ik altijd positieve energie en een enorme drive om blijvende resultaten te boeken. Tevreden klanten en partners zijn mijn ultieme doel.

Mocht je nog iets meer over mij willen weten? Onderstaande link leidt naar de website van Jelle Drijver die mij in 8 minuten interviewde over ondernemerschap en veranderingen binnen organisaties.

https://www.jelledrijver.nl/op-de-pot-cast-met-coen-brouwer-8-min/

Zeg jij het maar!