About

foto_-25Even wat over mijzelf. Mijn naam is Coen Brouwer en ik ben afgestudeerd bedrijfskundige in de richting verandermanagement. Tijdens en na mijn studie heb ik ervaring  opgedaan in uiteenlopende functies zoals sales, marketing, leiding geven en verandermanagement. Dit deed ik in verschillende landen en business lines binnen de Rabobank en ABN AMRO. Rode draad in de functies was altijd het (door) ontwikkelen en uitdagen van de organisatie en mensen. Verbeteren is mijn passie en die drive is voelbaar.

Mijzelf kan ik zonder verlies aan realiteitszin omschrijven als bewuste levensgenieter. Iedere dag beleef ik met plezier en verbaas mij weer over allerlei dingen die ik tegen kom. Ik zit dan lachend op de fiets en vaak vraag ik mijzelf af of ik de enige ben die dit opvalt of dat iedereen dat heeft.

Graag wil ik een impressie geven van alles wat ik beleef en het zou mooi zijn als ik daarmee soms een moment van herkenning of verrassing kan creëren . Want waarom doen we de dingen zoals we ze doen?

In deze blog zal ik zichtbare en minder zichtbare trends en observaties koppelen aan de dingen die wij doen en bezig houden in het dagelijks leven, maar ook die ons leven gaan veranderen.

Kijk ook op http://www.coenlaude.nl  of volg mij op Twitter via @verbazingen

Zeg jij het maar!